Dagelijks vers en met
aandacht gebakken

Elke dag opnieuw, werken onze bakkers aan de lekkerste broodproducten. Deze recepten worden al generaties lang overgedragen van Klaas op Klaas. Onze ambacht zit in de lange historie. Sinds 1928 zijn we verbonden met onze broodproducten en zoeken we elke dag naar nog betere en bijzondere smaken.


Van Fuite zorgt dat iedereen onbezorgd kan genieten van vers brood, op elk gewenst moment. We experimenteren, kneden, schuiven, strooien om alles wat we bakken zo vers en lekker mogelijk te maken. We werken elke dag de klok rond zodat het brood altijd op z’n lekkerst is als het op je bord ligt. Of het nu gaat om volkoren, wit of tijger, Van Fuite heeft alles in huis om op een veilige, verantwoordelijke en ambachtelijke manier jouw lunch, borrel of het zondagochtend ontbijt met het hele gezin, te voorzien van echt vers brood.


De bakkers Van Fuite bakken met verstand, het ambacht en met het hart. We produceren zo duurzaam mogelijk en willen al onze lekkere ingrediënten zo goed mogelijk gebruiken. We werken met de modernste technieken zodat iedereen vertrouwd, duurzaam en veilig kan genieten van ons ambacht.

Weten wat er precies in
ons brood zit?

Wil je extra allergenen informatie? Neem contact met ons op.
Neem contact op

Onze dagelijkse
versgebakken
broden

Voor iedereen het beste en lekkerste brood

Van Fuite bakt heel veel verschillende soorten broden. Van een boerenvolkoren, suikerbroden tot heerlijke speltbroden

Van Fuite creëert altijd nieuwe recepten en vernieuwende producten. Denk daarbij aan heerlijke combinaties met rozijnen en vruchten

Voor een
smaakvol
ontbijt, lunch,
diner of borrel

Perfectie van
rozijn tot
sesambollen

Alles tot in de puntjes gebakken

Van Fuite doet er alles aan om elk bolletje of puntje te voorzien van die kenmerkende luchtige smaak. Als kleine witte wolkjes zweven de witte puntjes door onze bakkerij.

Ook hier zijn we continu bezig om onze smaken nog lekkerder te maken. We experimenteren met verschillende zaden en vruchten om ook nieuwe smaken te ontdekken.

Bekijk ook ons banket

Ons verse banket

Benieuwd naar
Van Fuite?

Historie van Fuite